Ga mee op Tour over de WaterStraat en het HittePlein

Bekijk de VirtueleTour

  • klimaatadaptief

Ga mee op Tour over de WaterStraat en het HittePlein

Jaarlijks neemt The Green Village team duizenden mensen mee op tour over het terrein, studenten, wetenschappers, ondernemers, overheden en inwoners van Nederland die interesse hebben in duurzame innovaties. Bezoekers komen langs om de innovatie van morgen te bekijken, handvatten te krijgen hoe ze duurzaamheidsdoelstellingen kunnen behalen, om met ondernemers van gedachten te wisselen en om kennis te delen.

Door corona is het dit jaar helaas anders, ondanks alle aanvragen is het nog nooit zo stil geweest op het terrein. Hoe kunnen we jullie in deze tijd coronaproof kennis laten maken met de innovaties op het terrein? Gezien wij jullie niet naar The Green Village kunnen halen, brengen wij ons living lab naar jullie toe.

Wij hebben een Virtual Reality Tour ontwikkeld met als thema Klimaatadaptieve stad. Wij wensen jou veel plezier op de tour en hopen jou over niet al te lange tijd weer live te mogen verwelkomen!

Thema tour: Klimaatadaptieve stad
Wateroverlast, droogte, hitte: Nederland krijgt steeds vaker te maken met de gevolgen van extremer weer. Tijdens deze tour zie je innovatieve oplossingen op de WaterStraat en het HittePlein die wijken, straten en gebouwen leefbaar en bewoonbaar moet houden.

Daarnaast wijzen we je graag nog op de mogelijkheid om online kennis te maken met de ondernemers op de WaterStraat en HittePlein, in een op maat gemaakte sessie. Bij interesse, neem contact op met Willy Spanjer (willy.spanjer@thegreenvillage.org).

NIEUWSBRIEF