Wubbo Ockels Innovatieprijs stimuleert talent om duurzame impact te maken

Meld je voor 1 oktober aan!

  • duurzaam-bouwen

Wubbo Ockels Innovatieprijs stimuleert talent om duurzame impact te maken

Ben jij ondernemer, uitvinder, vernieuwer binnen een bedrijf of student, en heb je een inspirerend, duurzaam idee? Ding dan mee naar de Wubbo Ockels Innovatieprijs! Dat betekent dat je een effectieve oplossing aandraagt voor bijvoorbeeld klimaatadaptatie, biodiversiteit, CO2-neutraliteit, circulariteit en/of de leefbaarheid op onze planeet.

Wubbo Ockels
Als astronaut zag Wubbo Ockels hoe kwetsbaar onze aarde is. Hij zette zich in voor de bescherming van ons ‘ruimteschip Aarde’ en was pionier op het gebied van innovatieve en duurzame oplossingen. Om zijn gedachtegoed springlevend te houden, kunnen duurzame pioniers meedingen naar De Wubbo Ockels Innovatieprijs: deze prijs timuleert talent om duurzame impact op onze planeet te maken.

Prijs
De jury, bestaande uit Joos Ockels, Maurits Groen, Suze Gehem, Andy van den Dobbelsteen, Yvette Watson en Harm Edens, maakt op 3 november 2023 de drie winnaars bekend bij ons op The Green Village op TU Delft Campus. Elke winnaar ontvangt 10.000 euro prijzengeld, ondersteuning voor het verder brengen van hun innovatie en een podium in De Duurzame Podcast en een uitzending van BNR.

De finalisten gaan met Joos Ockels op excursie naar SpaceExpo en krijgen een rondleiding door ons fieldlab verzorgd door Andy van den Dobbelsteen.

Lever jouw plan vóór 1 oktober aan om mee te dingen naar de prijs. Meer informatie en de aanmeldprocedure vind je op: www.wubboockelsinnovatieprijs.nl.

NIEUWSBRIEF