Vacature Communicatiespecialist Klimaatadaptatie

Kom jij ons team versterken bij The Green Village?

  • klimaatadaptief

Vacature Communicatiespecialist Klimaatadaptatie

Wist je dat in 2050 70% van de wereldbevolking in kwetsbare laaggelegen deltagebieden leeft? En dat het Nederlandse klimaat meer en meer gaat lijken op dat van Zuid-Frankijk? Hoog tijd dus voor baanbrekende oplossingen om onze steden bestand te maken tegen klimaatverandering en extreem weer zoals hitte, droogte en hevige regen.

En daar kun jij aan bijdragen! Jij bent de communicatiespecialist die startups, studententeams, wetenschappers, ondernemers, overheden en waterschappen samenbrengt. Die de opgedane kennis op het vlak van klimaatadaptatie communiceert naar onze partners en ver daarbuiten.

Als communicatiespecialist Klimaatadaptatie werk jij op ons fieldlab The Green Village en voor onze twee satellietproeftuinen Flood Proof Holland en Diergaarde Blijdorp. Aan jou de eer om de proeftuinen en de innovaties die er te vinden zijn in de spotlight te zetten. Dit doe je onder andere op de website, social media, in de nieuwsbrief en communicatiemiddelen op het terrein. Daarnaast adviseer je de projectmanagers op het gebied van marketing en communicatie en voer je de gekozen strategie uit. Je helpt mee met het organiseren van inhoudelijke evenementen en bent het eerste aanspreekpunt voor de pers.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Bekijk de volledige vacature op de website van de TU Delft.

NIEUWSBRIEF