Hubert Linssen start met een nieuwe uitdaging

Maar blijft ambassadeur van The Green Village en aanjager van het duurzame gedachtegoed

Hubert Linssen start met een nieuwe uitdaging

Sinds april werkt Hubert Linssen, Manager Building & Realisation niet langer voor The Green Village. Vanaf de opzet van The Green Village in 2015, heeft hij samen met het team keihard gewerkt om er het mooie living lab van te maken dat het hedendaags is. Nu The Green Village op de kaart staat, is het tijd voor een nieuwe uitdaging, maar wel binnen de wereld van de Technische Universiteit Delft (TU). Vanaf heden is daar aan de slag als Programma manager Geothermie. Hoewel Hubert niet meer voor The Green Village werkt, blijft hij ambassadeur en aanjager van het duurzame gedachtegoed.

Hubert kan met trots terugkijken op wat hij heeft neergezet de afgelopen 5 jaar! Het is voor veel mensen nauwelijks (meer) voor te stellen dat The Green Village vijf jaar geleden nog een grasveld was. Hubert is daar echt onmisbaar voor geweest.

Als collega’s zullen wij Hubert missen, niet alleen zijn kundigheid en inzet, maar ook vooral zijn enthousiasme. Hij is een fijne – doener met visie – collega om mee te werken. Succes in jouw nieuwe functie Hubert!

Hieronder een brief van Hubert aan eenieder met wie hij heeft samengewerkt, omdat het door de cornonacrisis helaas niet mogelijk is om op The Green Village afscheid te nemen. We hopen dit alsnog op korte termijn – afhankelijk van het coronavirus –  te kunnen doen bij de opening van het Co-Creation Centre!

Beste relatie,

Mede vanwege de Corona crisis, is het voor velen alweer een tijd geleden dat jullie op The Green Village zijn geweest en dat we voor het laatst contact hebben gehad.

Recent is voor mij de overstap van The Green Village naar TU Delft afgerond, die eind vorig jaar in gang was gezet. Ik werk tegenwoordig aan de ontwikkeling, realisatie en integratie van de diverse projecten en activiteiten gerelateerd aan field lab Geothermie op de campus in Delft. Ook ondersteun ik één dag in de week de valorisatie van een innovatie ontwikkeld op de TU om keuze gedrag te automatiseren.

Inmiddels is het Co-Creation Centre nagenoeg afgerond en staan er diverse testen aan de klimaatinstallatie in de startblokken. Hopelijk kan er binnenkort een feestelijke opening georganiseerd worden!

Ondanks dat ik niet wegga bij de TU, voelt het toch als een afscheid.  Ik kijk terug op vijf jaar met hart en ziel inzetten voor de realisatie van een mooi, duurzaam en groen dorp. Ik heb me altijd hard gemaakt voor een plek waar mensen geïnspireerd worden, samenkomen en blijer, vol goede moed weer weg gaan. Het was een geweldige periode uit mijn werkende leven en ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking. 

Ik blijf natuurlijk ambassadeur van The Green Village, aanjager van het duurzame gedachtegoed en wens het team van The Green Village heel veel succes met de verdere groei van deze unieke en inspirerende plek! 

Kind regards / vriendelijke groet,

Hubert Linssen
Programma manager Geothermie TU Delft

NIEUWSBRIEF