Loading Events

« Alle evenementen

NL Startup Competition

15 April - 29 May

Heb jij een startup gericht op maatschappelijke impact, de energietransitie, digitale vooruitgang of oplossingen voor de circulaire economie? Doe dan mee aan de allereerste NL Startup Competitie en pitch jouw startup voor prijzengeld, een waardevol netwerk en kennis.

De eerste NL Startup Competition wordt georganiseerd door Upstream, MT/Sprout en Erasmus Enterprise, in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

NL Startup Competition richt zich op vier hoofdcategorieën: Sociaal, Energietransitie, Digitaal en Circulair. De competitie biedt startups de kans om hun innovaties te laten zien en bij te dragen aan positieve verandering op deze cruciale gebieden. Klaar om je ideeën om te zetten in impact? Schrijf je vandaag nog in voor de NL Startup Competitie!

Prijzengeld NL Startup Competitie
Bij de NL Startup Competitie gaat het niet alleen om erkenning, maar ook om het belonen van innovatieve oplossingen. De winnende startup ontvangt prijzengeld om baanbrekende ideeën verder uit te werken. Naast de geldprijs biedt de competitie exclusieve beloningen zoals mentorschap, toegang tot een netwerk van experts en contact met potentiële investeerders.

Agenda NL Startup Competitie
15 april 2024: Deadline voorinschrijving
07 mei 2024: NL Startup Competition Pre-event – Workshop ‘How to Pitch’
28 mei 2024: NL Startup Competition Pre-event – Speeddate & Leer de teams kennen
29 mei 2024: NL Startup Competition – Finale

 

Details

Start:
15 April
End:
29 May
Event Categories:
,

Details

Start:
15 April
End:
29 May
Event Categories:
,