Loading Events

« Alle evenementen

Nationale Klimaat Expo

17 April - 18 April

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Op 17 en 18 april 2024 vindt de Nationale Klimaat Expo weer plaats. Dit is dé plek voor oplossingen voor wateroverlast, hittestress en extreme droogte. Op dit evenement komt het klimaatnetwerk samen en presenteren exposanten oplossingen om de openbare ruimte in Nederland klimaatbestendig te maken. Een uniek evenement voor overheden en de markt. Praktische oplossingen worden getoond, urgente kennis wordt gedeeld, onder andere over piekbuien, hittestress, droogte, #duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, de energietransitie en de gebouwde omgeving.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving. Ervaar een ultieme mix van urgente kennis en praktische oplossingen voor wateroverlast, hittestress, extreme droogte en de toekomst van onze leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

 

Venue

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, Nederland
+ Google Map

Venue

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, Nederland
+ Google Map