Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Extern: CrossRoads2 Sustainable Energy – ConnectSME

29 October 2021 @ 10:00 - 12:00

Online webinar & matchmaking via Conversation Starter

Wil je grensoverschrijdend samenwerken met bedrijven en proeftuinen en heb je interesse om je netwerk te vergroten? We nodigen je van harte uit op de online webinar & matchmaking van CrossRoads2 Sustainable Energy – ConnectSME.

Hoe werkt Conversation Starter?

Via mail krijg je een link om je netwerkprofiel te vervolledigen. Bekijk verschillende profielen en verstuur uitnodigingen naar deelnemers met een interessant verzoek of aanbod. Maak kennis met verschillende mensen gedurende 12 minuten.

Dit networking event vindt plaats op Conversation Starter, je zal dus niets moeten installeren of downloaden. Vanaf 15 oktober kunnen de deelnemers van het webinar hun profiel vervolledigen op Conversation Starter. Hiervoor wordt nog een afzonderlijke oproep uitgestuurd.

CrossRoads2 Sustainable Energy is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland en heeft als doel het stimuleren van grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden tussen KMO/MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). De focus ligt daarbij op innovatieprojecten op het vlak van duurzame energie, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie die een rechtstreekse impact hebben op de CO2-reductie in de grensregio.

Het ConnectSME project richt zich op het ontwikkelen en testen van technologie in een reële omgeving op zes proeftuinen in de grensregio Nederland/Vlaanderen. De inzichten die hier ontstaan kunnen leiden tot verdere verfijningen van het product en verhoogde kansen op commercialisatie. De zes proeftuinen stellen hun expertise ter beschikking van KMO/MKB in de vorm van een voucher van 10.000 en 40.000 euro waarmee deze KMO/MKB beroep kan doen op de diensten van de uitbater van de site of een kennispartij binnen het consortium.

Gegevens

Datum:
29 October 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
29 October 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Online