Wolcampagne succesvol afgerond

€6.325 opgehaald voor Hollands Wol Collectief

  • duurzaam-bouwen

Wolcampagne succesvol afgerond

Twee maanden geleden startten we op The Green Village met de crowdfundingcampagne ‘Nederlands wol van afval naar waardevol. Ons doel was om €5.000 euro op the halen voor Mirthe Snoek en Janne de Hoop van Hollands Wol Collectief. De campagne is succesvol gebleken: we haalden maar liefst €6.325 op.

Nederlands schapenwol belandt nu vaak bij het afval, terwijl het sterke materiaal voor allerlei toepassingen kan dienen. Dat zagen Mirthe en Janne al vroeg in, en zij hebben er hun werk van gemaakt. Om hun volgende test op The Green Village mogelijk te maken, zijn we een crowdfundingcampagne gestart. Met het opgehaalde geld gaan zij onderzoek doen naar hergebruik van het materiaal, de akoestische waarde ervan en wat er nodig is voor onderhoud.

Positieve reacties
We zijn erg blij met de vele donaties en enthousiaste reacties op de campagne. Deze laten zien dat er echt fans zijn van Nederlands schapenwol (en van Mirthe en Janne). Een kleine greep uit wat donateurs schreven:

“Mooi initiatief om waardevol materiaal een nieuw leven te geven, zet m op!”

“Zo super trots op wat jullie allemaal voor elkaar boksen. Als iedereen dat zou doen, zou de wereld een stuk mooier zijn!”

“Wol van eigen bodem is te waardevol om zomaar weg te gooien! Daarom ben ik erg blij met dit initiatief.”

“Goed initiatief, goede en idealistische ondernemers, mooie producten! Wol is geweldig.”

Fantastisch om te zien dat er zoveel steun is voor deze duurzame pioniers! Mede namens Mirthe en Janne en het hele team, heel veel dank voor alle steun en betrokkenheid.

Vriend van The Green Village
Wist je dat je ook Vriend van The Green Village kunt worden? Vrienden hebben een warm hart voor innovatie, verduurzaming, innoveren en pionieren. Met een jaarlijkse bijdrage helpen zij mee om meer pioniers een plek te geven op ons terrein. Meer weten? Lees wat jij kunt doen als Vriend van The Green Village.

 

NIEUWSBRIEF