Serge Santoo vertrekt bij The Green Village

een nieuwe hink-stap-sprong

Serge Santoo vertrekt bij The Green Village

Per 1 februari vertrekt Serge Santoo bij The Green Village. Serge is vanaf de opzet van The Green Village in 2015 verantwoordelijk geweest voor marketing, communicatie en co-creatie. In die rol heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het concept en de propositie van The Green Village en het op de kaart zetten van de integrale proeftuin voor duurzame innovaties in de stedelijke omgeving.

“In 2015 startte mijn grote avontuur. Met een klein clubje hardnekkig eigenwijze mensen zijn we met de opzet van The Green Village begonnen. Nu in 2020 is onze proeftuin op de campus van TU Delft uitgegroeid tot de hotspot voor duurzame innovatie in de woon- werk- en leefomgeving. Een vertrouwd merk, een sterk concept dat heel veel aandacht heeft gekregen. Met meer dan 60 innovatieprojecten, meer dan 450 bijeenkomsten, workshops en events en 25.000+ bezoekers staan we op de kaart. Vol vertrouwen in een woon- en leefomgeving met aansprekende en relevante duurzame innovaties begin ik per februari met mijn eigen onderneming. In die nieuwe rol ga ik in de geest van onze hink-stap-sprong verder waar we met The Green Village zijn begonnen.”

“Na de eerste maanden van intensieve samenwerking met Marjan Kreijns als nieuwe directeur, heb ik er bovendien alle vertrouwen in dat de ambities en plannen van The Green Village op weg naar een duurzame woon-, werk- en leefomgeving kunnen worden waargemaakt. Zij zal na mijn vertrek het eerste aanspreekpunt zijn voor alle ‘publieke’ partijen, zoals gemeenten, provincies en Rijk. Sinds november hebben wij Jehan Daal in ons team. Zij is als verantwoordelijke voor communicatie en events de contactpersoon voor werkbezoeken, evenementen en communicatie.”

Marjan: “Serge is de afgelopen jaren het gezicht van The Green Village geweest. In die tijd heeft hij een zeer prominente rol gespeeld bij de ontwikkeling van ons concept en de verbinding met onze publieke en private stakeholders. Nu gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Ik vind het belangrijk dat kansrijke en potentievolle duurzame innovaties ook echt worden toegepast in de dagelijkse praktijk, in onze wijken en steden. Daar wens ik Serge alle succes bij.”

NIEUWSBRIEF