Nominaties NENnovation Awards 2021 bekend!

14 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt

Nominaties NENnovation Awards 2021 bekend!

De afgelopen weken heeft NEN veel mooie inzendingen ontvangen voor de NENnovation Awards 2021. Het maken van een eerste selectie was dan ook een moeilijke opgave. Voor elke categorie hebben zij drie innovaties geselecteerd op basis van de vooraf gestelde criteria. De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gesteld, evenals de deelnemers die het helaas nét niet zijn geworden.

De genomineerden in de categorie klanten en commissieleden zijn: BAM Infra Nederland met ‘ADAPT Geleiderail’, Harkboot.nl BV met de ‘Harkboot’ en ROCSYS met Automated EV charging device.
De genomineerden in de categorie start-ups en scale-ups zijn: ECG-Excellence met de ‘Electrocardiogram’, Unibrick met ‘Unibrick’ en Qlayers met de ‘10Q coating robot’.
De genomineerden in de categorie studenten zijn: Nick Bakkenes van University of Twente met de ‘Electric Superbike Twente‘, Sebastiaan Bakker van TU Delft met de ‘MViD (Modern Vehicle Identification Drone’ en Davey Lindhout van Fontys Economische Hogeschool Tilburg met de ‘BierPort B.V.’ .

Vrijdag is er een digitale jurybijeenkomst waar de genomineerden vragen beantwoorden tijdens de Q&A. De jury bestaat uit: Koninklijke NLingenieurs, Octrooicentrum Nederland, onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland., YES!Delft Students, Stichting BlueDot en NEN.

De komende weken vertellen wij je meer over het verhaal achter deze mooie innovaties. Donderdag 14 oktober op World Standards Day maakt NEN de winnaars per categorie bekend!

https://www.nen.nl/nennovationaward  

NIEUWSBRIEF