Kick-off ‘Open Innovatie WarmteNet’

Save the date

  • energiesysteem

Kick-off ‘Open Innovatie WarmteNet’

Maandag 26 juni tussen 13.30 en 17.00 uur vieren wij de opening van het ‘Open Innovatie WarmteNet’ in ons fieldlab. NetVerder heeft dit WarmteNet in opdracht van de netwerkbedrijven Alliander, Enexis Groep en Stedin Groep aangelegd. Het is dé praktijk plek voor ondernemers om hun warmte-innovaties in een realistische en regelluwe omgeving te testen! Een plek om te leren, innoveren en kennis te delen. Dat doen we graag samen met jou.

Het Open Innovatie WarmteNet biedt ruimte voor onderzoek naar onder meer teruglevering van warmte, warmteopslag en slimme aansturing. Het WarmteNet faciliteert ook onderzoek naar integraal netbeheer, omdat ons terrein ook beschikt over een Elektriciteits-, Gas- en WaterstofNet.

Op 26 juni bespreken we diverse praktijkvoorbeelden van innovaties in warmtenetten, kun je het WarmteNet met eigen ogen bekijken en bespreken we hoe je jouw innovatie op dit WarmteNet kunt testen. Het definitieve programma maken wij in de eerste week van juni bekend.

We zijn van mening dat doen, leren, ervaren én dialoog de ingrediënten zijn om vooruit te gaan. Laten we samen de warmtetransitie versnellen! Reserveer nu alvast deze middag in jouw agenda en maak op 26 juni kennis met het nieuwe ‘Open Innovatie WarmteNet’.

Namens,

Alliander, Enexis Groep, Stedin Groep en The Green Village

NIEUWSBRIEF