Het team van The Green Village verhuist tijdelijk naar de Bouwcampus

Voor nóg meer ruimte voor innovatie en onderzoek

  • duurzaam-bouwen
  • energiesysteem
  • klimaatadaptief

Het team van The Green Village verhuist tijdelijk naar de Bouwcampus

In ons fieldlab zijn de afgelopen jaren al vele mooie stappen gezet richting een duurzame toekomst. Steeds meer ondernemers, onderzoekers en samenwerkingspartners weten hun weg naar het fieldlab op TU Delft Campus te vinden. Dat betekent ook dat het aantal innovaties en onderzoeken dat hier plaatsvindt, toeneemt. Om daar de benodigde extra ruimte voor te bieden, gaat ons kantoor (Office Lab) uitbreiden.

Onze directeur Marjan Kreijns licht toe: “Ons fieldlab is meer dan een fysieke testlocatie voor innovatie en onderzoek. Het is ook een belangrijke flexplek en ontmoetingsplaats voor onze TU collega’s, studenten en andere partijen om samenwerking te bevorderen. En die plek willen wij blijven bieden.” Om deze uitbreiding te realiseren, verhuist het team van The Green Village vanaf 25 maart tijdelijk naar de Bouwcampus, gebouw 26A, tweede etage. Het tijdelijke adres is: Van der Burghweg 1 (gebouw 26A) 2628 CS, Delft.

Het terrein blijft gewoon open en de experimenten en evenementen gaan door zoals gepland. Alleen de collega’s vind je tijdelijk op 5 minuten lopen van het fieldlab. De verwachting is dat het team vanaf de start van het academisch jaar weer terug is in het vernieuwde Office Lab.

 

Duurzame uitbreiding 
Deze uitbreiding wordt natuurlijk op een duurzame manier verwezenlijkt! Het huidige Office Lab bestaat uit het modulaire systeem van Sustainer. Als een van de eerste afnemers van hun systeem is The Green Village nu ook de eerste die toe is aan uitbreiding. Leerzaam dus, om zo’n uitbreiding in de praktijk uit te voeren. Hoe kan het systeem zodanig worden doorontwikkeld dat modulair uitbreiden nog makkelijker wordt? Deze vraag staat centraal bij de verbouwing van het Office Lab.

 Belangrijk: 

  • Alle geplande experimenten en evenementen gaan gewoon door; 
  • Het terrein van The Green Village blijft open op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur; 
  • Een beperkt clubje collega’s is permanent aanwezig;
  • Het team van The Green Village is alleen op afspraak op het terrein aanwezig; 
  • Het Co-Creation Centre blijft open voor evenementen; 
  • De dichtstbijzijnde parkeerplaats om het team te bezoeken, blijft P2.

 

NIEUWSBRIEF