Loading Events

« Alle evenementen

  • This event has passed.

Jaarcongres Innovatief Haaglanden meld je nu aan voor 90 minuten virtuele inspiratie!

18 November 2020 @ 15:00 - 16:30

Heeft de crisis juist tot verdere innovatieve, versnelde of geheel nieuwe oplossingen geleid?

Op woensdag 18 november a.s. vindt het 3e Jaarcongres Innovatief Haaglanden 2020 plaats. In een unieke virtuele editie vanuit een innovatieve studio omgeving maken we je deelgenoot van onze krachtige digitale ervaringen van de afgelopen periode. Wat is de impact op samenwerken en welke projecten hebben juist nu indruk gemaakt. Interactie ten top: we horen ook graag jullie reflectie en wat je verwachtingen zijn voor 2021!

De veranderingen van de afgelopen periode en het thuiswerken zorgden ervoor dat we grootschalig digitale toepassingen zijn gaan gebruiken om te communiceren en daarmee te kunnen blijven functioneren.

Met jullie hebben we veel te bespreken over hoe wendbaar en flexibel we kennelijk gezamenlijk zijn. Want heeft de crisis juist tot verdere innovatieve, versnelde of geheel nieuwe oplossingen geleid? Of tot een andere meer efficiënte manier van (samen)werken? Daar willen we het graag samen met jullie over hebben.

Ook zullen onze 2 keynote speakers Kim Spinder en Menno Lanting je verrassen en inspireren met hun kijk op de ‘nieuwe’ manier van werken, hun toekomstvisie delen en je praktische tips meegeven.

Het programma vind je op www.innovatiefhaaglanden.nl. Je kunt je nu vast aanmelden voor deelname, waarbij tevens jouw input voor het programma zeer gewenst is. Want we leggen jullie indrukken en tips voor aan alle sprekers. En op 18 november zelf is er de mogelijkheid om live en virtueel vragen te stellen. Graag tot dan!

Een virtuele groet!

Namens collega-secretarissen van regio Haaglanden en Hoogheemraadschap Delfland

André Huykman, voorzitter gemeentesecretarissen Kring Haaglanden

Details

Date:
18 November 2020
Time:
15:00 - 16:30
Event Categories:
, ,
Website:
http://www.innovatiefhaaglanden.nl/

Organizer

Gemeentesecretarissen Kring Haaglanden

Venue

Gemeente Den Haag
Spui 70
Den Haag, 2511 BT
+ Google Map

Details

Date:
18 November 2020
Time:
15:00 - 16:30
Event Categories:
, ,
Website:
http://www.innovatiefhaaglanden.nl/

Organizer

Gemeentesecretarissen Kring Haaglanden

Venue

Gemeente Den Haag
Spui 70
Den Haag, 2511 BT
+ Google Map