Eerste doel crowdfundingcampagne bereikt

We gaan door!

  • duurzaam-bouwen

Eerste doel crowdfundingcampagne bereikt

Goed nieuws! De crowdfundingcampagne van Mirthe en Janne van Hollands Wol Collectief heeft het doel van €5.000 bereikt. In korte tijd zijn genoeg donaties gedaan om de eerste testen op The Green Village op te zetten.

Heb jij daar ook aan bijgedragen? Heel veel dank voor je steun! Ook Mirthe is erg blij met de support van de donateurs, waarmee zij nieuwe testen kunnen uitvoeren op ons fieldlab: “We zijn ontzettend blij met alle steun en hebben veel zin om bij The Green Village aan de slag te gaan, helemaal nu we met dit tweede doel ons onderzoek kunnen gaan uitbreiden!”

Vanwege het succes hebben we besloten om de actie door te zetten. Wanneer we in totaal €10.000 ophalen, kunnen de ondernemers van Hollands Wol Collectief aanvullend onderzoek doen.

De extra vragen die ze willen beantwoorden zijn:

  • Hoe kunnen we de levensduur van het product verlengen?
  • Hoe kunnen we natuurlijke vijanden van wol weren in de producten?

Twee afstudeerders van TU Delft gaan met deze vragen aan de slag. Hiermee vergroten we kennis over de akoestische panelen en het behang gemaakt van wol, om de producten nog beter in de markt te kunnen zetten.

Stap voor stap komen Mirthe en Janne zo dichter bij hun doel: Nederlands schapenwol van afval naar waardevol!

Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deze innovatie? Deel dan onze campagne. Nogmaals bedankt voor je betrokkenheid.

 

NIEUWSBRIEF