Kom jij ons team versterken?

Stagiair Evenementen 32 uur

 • duurzaam-bouwen
 • energiesysteem
 • klimaatadaptief

Kom jij ons team versterken?

Vacature Stagiair(e) Evenementen proeftuin The Green Village (TU Delft) 32 uur
Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je meewerkt in een team en helpt met het organiseren van onze evenementen op het gebied van duurzaamheid? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers die een rondleiding willen langs de innovaties op ons terrein, maar helpt ook bij het organiseren van workshops en andere evenementen in ons unieke glazen evenementen zaal. Wij bieden een stagevergoeding volgens de TU Delft regeling.

The Green Village, proeftuin voor duurzame innovatie in de stedelijke omgeving.
Een duurzame toekomst vraagt om innovatieve ideeën en nieuwe bruikbare methoden en technieken. Op The Green Village onderzoeken, experimenteren, valideren en demonstreren kennis- en onderwijsinstellingen, ondernemingen, overheden én burgers hun duurzame innovaties. The Green Village is een regelluw “openlucht-laboratorium” op TU Delft Campus met een focus op de gebouwde omgeving waar getest kan worden op wijk-, straat- en gebouwniveau. Met toegang tot het innovatie-ecosysteem van de TU Delft ligt de wetenschap letterlijk om de hoek. Er wordt hier gewoond, gewerkt en geleerd op het gebied van drie thema’s: Duurzaam bouwen & renoveren, Toekomstig energiesysteem en Klimaatadaptieve stad.

Marketing, Communicatie en Evenementen
Ons fieldlab vervult drie belangrijke functies:

 • Een experimenteerruimte: innovatieve ondernemingen testen en demonsteren hier hun producten aan bezoekers.
 • Een ontmoetingsplek: kennisdeling en samenwerking ten behoeve van de drie thema’s (Duurzaam bouwen & renoveren, Toekomstig energiesysteem en Klimaatadaptieve stad) wordt bevorderd door workshops en bijeenkomsten voor professionals te organiseren.
 • Een etalage: bezoekers uit binnen- en buitenland, waaronder ministeries, kennisinstellingen, ontwerp- en ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en financiële instellingen, maar ook inwoners van Nederland komen een kijkje nemen.

De afdeling Marketing, Communicatie en Evenementen van The Green Village bestaat uit twee enthousiaste collega’s met een breed takenpakket. Zij zorgen ervoor dat de innovaties op het terrein onder de aandacht worden gebracht door mooie artikelen te schrijven, filmpjes te maken, informatiebordjes bij de innovaties te plaatsen, de sociale mediakanalen bij te houden en andere promotiemiddelen te ontwikkelen. Zij verzorgen inhoudelijke workshops en boeken tours in, maar ook als je The Green Village op tv ziet of erover in de krant leest, zitten zij hierachter.

Functieprofiel:
Nu we van fossiele brandstoffen overgaan op duurzame alternatieven en we met steeds extremer weer te maken krijgen, is onze proeftuin relevanter dan ooit. En dan merken we. Wij krijgen zoveel aanvragen voor tours en workshops, dat wij jouw hulp goed kunnen gebruiken. Herken jij je in het volgende profiel?

 • Je wilt graag deel uitmaken van dit hardwerkende en gezellige team.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerde partijen die een bezoek aan ons openlucht lab willen brengen.
 • Je helpt graag met de voorbereidingen voor workshops en andere evenementen.
 • Je plant collega’s in voor het geven van een rondleiding.
 • Je vindt het leuk om zelf ook rondleidingen over het terrein te geven.
 • Je werkt graag gestructureerd en houdt alle aanvragen en reserveringen bij.
 • Je maakt offertes voor de bezoekers en stemt deze met jouw collega’s af.

Word jij onze nieuwe collega?
Mail jouw cv en motivatie naar Evenemententeam The Green Village via  info@thegreenvillage.org

Wij stellen geen prijs op berichten en telefoontjes van recruiters naar aanleiding van deze vacature.

NIEUWSBRIEF